skip to Main Content

Onkruidborstel kantensnijder OBKS50-35

  • Borstelen en kantensnijden in één werkgang
  • Zowel mechanisch als hydraulisch uit te voeren bediening
  • Zeer scherp geprijsd zonder consessies aan kwaliteit
  • Veergestuurde overbelastingsbeveiliging van het snijmes
  • Aan te bouwen aan nagenoeg elke werktuigendrager, trekker of loader
  • hydraulisch aangedreven borstel

Slim, compact en snel borstelen en snijden in één werkgang

SLIM ONTWERP

Met de Becx onkruidborstel-kantensnijder machines is het mogelijk om te borstelen en graskanten te snijden in één werkgang. De OBKS50-35 heeft standaard een borsteldiameter van 50 cm en een snijmesdiameter van 35 cm. Deze machine is standaard uitgerust met mechanische stelmogelijkheden voor werkbreedte van de machine en de hoogte van het kantensnijmes ten opzichte van de borstel. Ook is de borstelhoek mechanisch te verstellen.

HYDRAULISCHE OPTIES

Het is mogelijk de werkbreedte- en meshoogteverstelling hydraulisch uit te voeren. Deze opties kunnen later eenvoudig worden toegevoegd aan de machine. Als uw machine niet over voldoende dubbelwerkende hydraulische functies beschikt, kan de machine worden voorzien van hydraulische ventielen, compleet met bijbehorende bedieningskast

KOSTENEFFECTIEF

Door het slimme ontwerp van deze machine kunnen de productiekosten laag blijven, wat zich uitbetaald in de uiteindelijke prijs! Zonder concessies te doen aan kwaliteit of functionaliteit bieden wij u een fantastisch complete machine met uitstekende prestaties voor een erg scherpe prijs.

Back To Top