skip to Main Content

Het juiste adres voor tuinmachines en tuingereedschap

Bij Tuinmachines Eemnes bent u aan het juiste adres als het gaat om tuinmachines en tuingereedschap. Wij bieden voor zowel particulieren als professionals de juiste producten. In onze winkel in Eemnes leggen wij u graag uit hoe u de machines en het gereedschap kunt gebruiken. Of het nu gaat om tuinmachines, brandstof, handgereedschap klimmateriaal of PBM, wij kunnen u altijd voorzien van een deskundig advies op maat.

Naast nieuwe ook tweedehands producten

Naast nieuwe tuinmachines en tuingereedschap bieden wij ook regelmatig tweedehands producten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor tweedehands kettingzagen, bosmaaiers, bladblazers, grasmachines en nog veel meer. Het aanbod wisselt regelmatig, dus vraag in onze winkel gerust naar ons actuele aanbod.

Veiligheid en persoonlijke bescherming

Veiligheid en persoonlijke bescherming staat bij ons hoog in het vaandel. In onze winkel vindt u daarom de juiste Veiligheidskleding en Persoonlijke Berschermingsmiddelen (PBM’s). Bovendien zijn wij gespecialiseerd in onderhoud en VCA keuringen. Kom naar onze winkel in Eemnes en laat u deskundig adviseren voor een optimale veiligheid.

Bezoek onze winkel in Eemnes

Wacht niet langer en breng een bezoek aan onze winkel in Eemnes. Bekijk snel onze openingstijden en onze adresgegevens en kies ook voor onze uitsprekende service en kwaliteit als het gaat om tuinmachines en tuingereedschap.

Back To Top