skip to Main Content

Onkruidborstel OB90M

  • Minimale beschadiging aan verharding door gebruik van grote borstel.
  • Zeer laag geluidsniveau.
  • Borstelarm manueel verstelbaar over 180 graden.
  • Kan opgebouwd worden op nagenoeg elk merk werktuigendrager, trekker of loader.
  • 360 graden draaibare borstelkop

MANUEEL

De M in OB90M staat voor manueel. Door de slimme constructie is de OB90M volledig naar wens en behoefte in te stellen door de gebruiker. Met een zwenkbereik van maarliefst 180 graden kan de machine over een groot bereik gebruikt worden. Door de kop te draaien kan de hoek ten opzichte van de verharding ingesteld worden. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van hydraulische zwenkopties is slechts een hydraulische pers- en retouraansluiting op de drager benodigd.

MULTIFUNCTIONEEL

De M in OB90M kan ook gelezen worden als de M van Multifunctioneel, want dat is deze machine. Door het slimme ontwerp van de borstelkop is het mogelijk om zonder veel moeite een veegborstel aan de machine te monteren. Het is zelfs mogelijk om goten te borstelen met de 360 graden draaibare borstelkop. Niets staat u meer in de weg om deze machine op alle terreinen te kunnen gebruiken.

BETROUWBAAR

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en componenten zijn we er in geslaagd een betrouwbare machine te ontwikkelen. We hebben geen concessies gedaan aan de functionaliteit en kwaliteit waardoor de machine jarenlang ingezet kan worden.

 

Back To Top