skip to Main Content

Shibaura CM214 frontmaaier

Categorie: Tag:
De meest compacte Shibaura frontmaaier is de CM214. De CM214 is van uitstekende kwaliteit, is uitgerust met een 3-cilinder dieselmotor en heeft een vermogen van 21 pk. De CM214 is standaard voorzien van hydraulische stuurbekrachtiging.
Comfort
De CM214 is een prachtige, compacte machine met veel zit-/ beenruimte. De vlakke vloer maakt het voor de bestuurder makkelijk om de machine te monteren en te demonteren. Met de brandstoftank van 28 liter kunt u de hele dag werken zonder bij te tanken. De machine wordt gekenmerkt door een uitstekende balans tussen vermogen en gewicht, wat resulteert in maximale stabiliteit. De hydrostatische aandrijving maakt het mogelijk om snelheid en richting nauwkeurig te regelen.
Maaikwaliteit
De gemakkelijk te bereiken onderhoudspunten zorgen voor eenvoudig onderhoud. De maaier kan verticaal worden geplaatst zonder de aftakas uit te schakelen, wat betekent dat u snel de messen kunt reinigen of vervangen/ slijpen. Standaard is de CM214 voorzien van een automatische en permanente vierwielaandrijving. Zodra de voorwielen hun grip verliezen, wordt de achterwielaandrijving automatisch geactiveerd. Wanneer de banden weer hun normale grip hebben, wordt de vierwielaandrijving uitgeschakeld. Omdat dit alles automatisch gebeurt, kan de bestuurder zich concentreren op het werk. Op hellingen kunt u kiezen voor de permanente vierwielaandrijving.
Back To Top